Felhasználási területek

Milyen szektorokban alkalmazható a SPICA?

  • Termelési vállalatok;
  • Oktatási intézmények;
  • Egészségügyi és rekreációs intézmények;
  • Mikro-, kis- és középvállalkozások;
  • Multinacionális cégek;
  • Önkormányzatok, közigazgatási intézmények;
  • Logisztika központok.
Termelési vállalatok

Alapvetően egy gyár, üzem esetében a munkaidő nyilvántartás több részre elkülönül. Több munkarendet különböztetünk meg a szervezeti egységeknek megfelelően. A fix munkaidőtől kezdve, a rugalmas munkavégzésen át egészen az ipari (több műszakos) munkavégzésig képes rendszerünk kezelni a munkaidő nyilvántartás. Ahol 3 műszakban, éjszakán átívelő, akár hétvégi munkavégzést szükséges vezényelni.

Rendszerünk képes kezelni, hogy a munkavállaló az adott munkafolyamattal mennyi időt töltött el, tehát a munka elvégzéséhez mennyi idő szükséges, ezáltal rendszer sokkal átláthatóbbá válik.

A beléptetésnél rendszerünk képes kezelni a belépési jogosultságokat, kinek hova van belépési joga, és a magasan őrzött területeket akár biometriával is védhetjük. A biometria manapság már nem csak ujjlenyomat olvasásból áll, de a portfóliónk része vénaszkenner, érintés nélküli ujjlenyomat olvasó és arcfelismerő is.

Felhasználás - termelési vállalatok
Felhasználás - oktatási intézmények
Oktatási intézmények

Egy oktatási intézményben nem csak a beléptető rendszer, de a pedagógusok munkaidő nyilvántartása is szempont lehet. A beléptetés vezérlésben az illetéktelen belépők távol tartása, az látogatási idő betartatása, a látogatók kezelése – mind-mind fontos szerepet tölt be.

A munkaidő nyilvántartást KIRA rendszerrel is képes rendszerünk integrálni.

Mikro-, kis- és középvállalkozások

Felhő alapú megoldásaink költséghatékony megoldás lehet a mikro-, kis- és középvállalkozások részére. Mind a munkaidő nyilvántartás, mind beléptető rendszer havidíjas alapon működik egy előfizetéshez hasonlóan. A munkaidő nyilvántartás már 1 főtől is elindítható, és személyenként bővíthető. A beléptető rendszer pedig belépési pontonként bővíthető, és már egy belépési ponttól elindítható.

Felhasználás - mikro- kis- és középvállalkozások
Felhasználás - multinacionális vállalatok
Multinacionális vállalatok

A Time & Space rendszer kifejezetten az olyan nagyvállalatok munkáját segíti, ahol a beléptetés integrált munkaidő nyilvántartó rendszerrel, a különféle jogosultságok, szervezeti egységek, munkarendek kezelésével szükséges és ezekből az adatokból szükséges kinyerni a bérszámfejtésre küldött adatokat. Többségében több munkacsoport és munkarend van úgy, mint a rugalmas (törzsidővel vagy munkaidő kerettel) munkarend, az ipari (több műszakból álló) munkarend vagy az egyszerű 8 órás munkarend. Ezeket mind egyszerre képes kezelni a rendszerünk, sőt az ipari munkarendhez saját beosztástervező modullal is rendelkezik a rendszer.

Önkormányzatok, közigazgatási intézmények

Az önkormányzatoknál és közigazgatási intézményeknél is az egyik legfontosabb tényező a beléptető rendszer hiszen azt szeretnénk, ha a dolgozóink a leghatékonyabban tudjanak mozogni az épületben mindenféle beengedési probléma nélkül. Az ilyen intézményeknél továbbá nagyon fontos, hogy illetéktelen személyek ne tudjanak bejutni bizonyos területekre ez akár vonatkozhat saját dolgozóra vagy egy külső látogatóra. Ehhez a beléptető rendszerhez, egy munkaidő nyilvántartó rendszer is párosul, amely segítségünkre lehet a munkarend pontos betartásában, illetve a bérszámfejtés kényelmesebbé tételében a kinyert adatok alapján.

„A beléptetésnél rendszerünk képes kezelni a belépési jogosultságokat, kinek hova van belépési joga, és a magasan őrzött területeket akár biometriával is védhetjük. A biometria manapság már nem csak ujjlenyomat olvasásból áll, de a portfóliónk része vénaszkenner, érintés nélküli ujjlenyomat olvasó és arcfelismerő is.”

Felhasználás - önkormányzatok, közigazgatási intézmények
Felhasználás - logisztikai központok
Logisztika központok

A logisztikai központokban a munkaidő, illetve a beléptetés egy bonyolult feladat, hiszen sokszor a nap 24 órájában hétfőtől vasárnapig változó munkarenddel dolgozók jönnek és mennek, illetve külső személyek próbálnak bejutni. Ehhez kínálunk egy olyan beléptetési és integrált munkaidő nyilvántartó rendszert amely különféle jogosultságok, munkarendek kezelésével is megbirkózik, ennek köszönhetően könnyen tudunk adatokat kinyerni bérszámfejtésre is.

Felhő alapú beléptető rendszer - DOOR CLOUD