Time & Space

Fejlett beléptető rendszer és munkaidő nyilvántartás,
a rugalmasabb vállalati hétköznapokért!

Mi mindenre képes a Time & Space?

A Time&Space egy telepített beléptető- és munkaidő nyilvántartó rendszer egyben. A rendszer előnye a rugalmas bővíthetőség, és az igényre szabott megoldások akár már egy pár fős kis vállalkozástól a több ezer fős multinacionális cégig. Mind a beléptető mind a munkaidő nyilvántartó rendszer is számos modullal rendelkezik, így teljesen a vállalt igényeire szabható a kívánt műszaki és szoftveres kiépítettség. A Time&Space a beléptető rendszert és a munkaidő nyilvántartást egy online felületen keresztül képes kezelni.

A Time & Space számos integrációs lehetőséggel rendelkezik. Több bérszámfejtő rendszerrel kialakított adatátadás, továbbá SAP integrációval is rendelkezik. A munkaidő nyilvántartást a magyar jogszabályoknak megfelelő „jelenléti ív”-ként, pontosabban munkaidő nyilvántartásként lehet riportálni. Mivel a rendszer moduláris felépítésű, így akár több lépcsőben is lehetséges a rendszer fejlesztése. A modularitás egyik kedvező velejárója a tervezhetőség és a költéséghatékonyság.

Példának okáért, ha elindul a rendszer egy belépési ponttal és 50 fő számára alkalmas munkaidő nyilvántartással, de több telephellyel és dolgozóval is rendelkezik, nem szükséges egyből a teljes rendszert kiépíteni (belépési pontok, több száz fős licensz csomag), hanem több lépcsőben lehet a rendszer belépési pontokkal és személyi licenszekkel bővíteni.

Ezen felül rendszerünk az egyszerű munkarenden felül, a rugalmas és az ipari (műszakbeosztásos, előre tervezett munkarendeket is képes kezelni). A bővülés során a rendszer kiegészíthető a több belépési pontot átfogóan kezelő  grafikus felügyeleti modul, amely akár ajtókat képes szoftveresen nyitni, zárni, a nem jogosult személyekről riasztást küld . Ezen felül vendégkezelő modullal, élő jelenlét nyilvántartással is kiegészíthető.

Ami a beosztásokat és szabadságokat illeti: a rendszernek saját beosztás kezelő modulja és szabadság igénylő modulja is van. Ennek köszönhetően nem csak a papír alapú jelenléti ívet, de a szabadság igénylést és nyilvántartást, és a beosztások kezelését és tervezését is kiválthatja, illetve kezelheti egy felületen keresztül. Mindezek végén pedig a rendszer ezekből az adatokból képes hó végén akár bérszámfejtésre előkészített riportot generálni, amelyet (ha igényli) egy az egyben képes a bérszámfejtő szoftver integrálni.

Munkaidő nyilvántartás, Dynamic Scheduling - SPICA
SPICA Morphowave beléptetés, beléptető rendszer

Több esettanulmány készült a rendszer hasznosságát és megtérülését illetően. A rendszer a munkaidő adatokat nyitott könnyvé képes tenni. Ezalatt azt értjük, hogy a szünetekkel eltöltött időt, a különböző jogcímeken vett távozásokat, a megigényelt szabadságokat, a nem munkával töltött perceket, és akár a jól teljesítő kollégák adatait az év végi bónuszhoz mind automatikusan kiemelhetjük a rendszerből. A valóságban több olyan rendszert is telepítettünk, ahol a szünetekkel, csalásokkal  való visszaélésből 3 hónap alatt megtérült a teljes rendszer kiépítésének a költsége.

A rendszer nem a munkavállalók ellen van, hanem mellettük. A rendszer információkat gyűjt, amit a helyi vezetőség a saját protokolljának megfelelően kezel. A rendszernek köszönhetően jelentősen csökken a HR-es és pénzügyes kollégák munkaidő nyilvántartás adataival és azok feldolgozásával töltött ideje, átláthatóbbak lesznek az adatok, bármikor hozzáférhetőek és riportálhatóak.