Door Cloud

Felhő alapú beléptető rendszer saját webes felülettel
és mobil applikációval

Kinek ajánljuk a DOOR CLOUD-ot?

A Door Cloud-ot minden olyan vállalkozás számára ajánljuk, amelyek egy egyszerű, erőforrásokat nem igénylő beléptető rendszert keresnek. A Door Cloud képes pontos nyomonkövetésre, beléptetésre a mobil aplikációjának köszönhetően.

Ha esetleg beléptető, záró nyitó rendszerre lenne szükség a Spica vezérlőinek köszönhetően erre is megoldást tudunk kínálni, hiszen összekapcsolhatók a Door Cloud felhő alapú rendszerével.

 • Távoli vezérlés webes felületen keresztül és mobil applikációval is
 • Tartós nyitás, zárás
 • Riasztások kezelése, belépési jogosultságok
 • Riportok készítése
 • Élő megfigyelés
Felhő alapú belépés

Köszönhetően a lokációs és mikrolokációs technológiáknak, amelyeket a Door Cloud okostelefonos applikáció használ, a kártya olvasókat részben vagy akár teljesen megszüntethetjük a belépési pontokon.

Ahelyett, hogy az olvasót használnák azonosításra, online azonosíthatja a felhasználót a mobilalkalmazás segítségével, a belépési pontokat az okostelefon helyzete alapján határozza meg az alkalmazás.

DOOR CLOUD Felhő alapú belépés
DOOR CLOUD Key Link
Key Link

A Door Cloud felhasználók egyszerűen biztosíthatnak egy belépési hozzáférést egy „Key link” küldésével. A „Key link” egy egyszerű weboldal link, amelyhez nincs szükség mobilalkalmazásra, a linket bárki felhasználhatja, aki rendelkezik okostelefonnal közvetlenül a webböngészőből. Ez egy nagyon egyszerű megoldást kínál olyan problémákra, mint például az apartman kiadás.

Vezérlők – SPICA beléptetés vezérlők

A Door Cloud felhő alapú beléptetés verérlő rendszereit a Spica biztosítja.

Bővebb információkért látogassa meg az alábbi menüpontot:
Fizikai eszközök – SPICA beléptetés vezérlők

DOOR CLOUD Vezérlők - Spica beléptetés vezérlők, beléptető rendszer, beléptető rendszerek
DOOR CLOUD Távoli ki- és beléptetés
Távoli ki- és beléptetés

A Door Cloud az Assa Abloy vezeték nélküli zárait használja. A vezeték nélküli zárak szabadon kombinálhatók vezetékes zárakkal és olvasókkal. Az Aperio zárat kártya nélkül is nyithatja, a Door Cloud mobilapplikáció segítségével.

Az Aperio vezeték nélküli olvasók összeköttetésben állnak egy Zone Wing kontrollerrel, amely internet kimaradás esetén is zavartalan belépést biztosít.

Szerepkörök

A Door Cloud négy különböző szerepkörre osztja a hozzáférés felügyelését, amelyek mindegyike testre szabható hatáskörrel és jogkörrel rendelkezik, amelyek az egyes szintekig konfigurálhatók.

Felhasználók:

 • A felhasználók egy mobil applikáció segítségével jelezhetik pl. hogy elvesztették az azonosítójukat, vagy kérhetnek egyszeri hozzáférést egy ajtóhoz a Door Cloudon keresztül a kezelőktől.

Ügyfélkezelő:

 • Az ügyfélkezelőhöz, a felhasználói kérések befutnak. A kezelő jogosultságai a szervezeten belüli hierarchiai szintjéhez igazítható.

Partnerigazgató:

 • Rendszerint a partnerigazgatók több rendszert felügyelnek.
 • A helyi Door Cloud partnercég. Rendszergazdáik több ügyfél hozzáférését ellenőrzik. Hatáskörül és jogaik attól függenek, hogy a menedzsment milyen szinten határozta meg a felelősségeit a partner és az ügyfél között.

Mester rendszergazda:

 • A mester rendszergazdáknak, minden Door Cloudhoz van hozzáférése, a rendszer zavartalan működéséért, és az esetleges külön kérésre történő biztonsági mentések elkészítésért felelős.
DOOR CLOUD Szerepkörök
DOOR CLOUD Események
Események

Leegyszerűsítve a dolgot, a beléptetés annyit jelenti ki mikor mehet és hova mehet.

 • Annak ellenére, hogy kezdetben az bonyolultnak tűnhet, ha egyszer mindent beállítottunk, a rendszer teljesen beleolvad a háttérbe. Az igazi munka akkor kezdőik, ha valami nem megszokott történik.
 • A Door Cloud integrált riasztáskezelő rendszerrel rendelkezik, amely beállítható válaszidőket, időtúllépéseket, prioritásokat kezel és rendszerez.
 • Fellépő hibák, incidensek esetén a rendszer visszajelzést küld, amelyet egyből továbbít egy adminisztrátornak, aki ezt feldolgozza majd megoldja.
 • A gyors és hatékony problémakezelés biztosítja a gyors megoldást és az esetleges biztonsági problémák megfelelő lereagálását.
 • A Door Cloudot egy felhő alapú rendszernek fejlesztették ki. A teljes körű API (application programming interface) a Door Cloud felhasználók és harmadik felek számára is elérhető széleskörű integrációkkal együtt.
 • Vizsgáljuk a felhő alapú video megfigyelési és behatolás észlelési megoldásokkal való integrációt is. Számos alternatív belépés irányító rendszert is számításba veszünk az értékeléskor.