Hivatalos telepítő partnerünk a

B Consulting Kft

SPICA munkaidő nyilvántartás és beléptető rendszer

SPICA beléptető rendszer és
munkaidő nyilvántartás

A SPICA egy komplex, de ugyanakkor rugalmas beléptető és munkaidő nyilvántartó rendszer.
A beléptetés és a munkaidő adminisztrálása és nyilvántartása elengedhetetlen manapság egy cég életében. A SPICA rendszerei erre kínálnak
komplex megoldást, a legkisebb családi vállalkozásoktól a multinacionális cégekig. A SPICA rendszer telepítését és karbantartását a B Consulting
Kft. végzi, mely egy több, mint 30 éves biztonságtechnikai múlttal rendelkező magyar cég.

Beléptető rendszer és munkaidő nyilvántartás egyben

SPICA Time & Space – beléptető rendszer és munkaidő nyilvántartás egy platformon, integráltan. Teljes körű és komplex megoldás kis- és nagyvállalatoknak, egészségügyi intézményeknek, multinacionális vállalatoknak vagy akár oktatási intézményeknek.

Könnyű bővíthetőség

A SPICA eszközei (beléptető kapuk, forgóvillák, azonosítók, vezeték nélküli zárak, stb.) modulárisak, így rendkívül könnyen bővíthetők illetve a már meglévő kábelezés és eszközök esetén, akár rendszer modernizálására is használhatók.

Biometrikus eszközök támogatása

A SPICA beléptető rendszerei teljes mértékben kompatibilisek a legelismertebb gyártók (pl. IDEMIA) biometrikus eszközeivel, legyen szó ujjlenyomat olvasóról, arcfelismerőről vagy akár érintés nélküli beléptetésről.
Az általunk forgalmazott eszközök mind kiemelkedő biztonsági és műszaki színvonalat képviselő, megbízható, professzionális, mégis megfizethető árú eszközök.

Rugalmasság

Tapasztalataink szerint minden ügyfélnek vannak egyedi igényei, mi pedig
mindig teljesítjük ezeket a kéréseket.
Beléptetőink kompatibilisek a legtöbb ma fellelhető eszközzel és szoftveres megoldással (pl. SAP integráció). A rugalmas jelentések készítése, az
automatikus riportálás vagy a bérszámfejtés szintén a SPICA munkaidő nyilvántartó rendszer a részét képzik.

Költséghatékony megoldások

A SPICA által kínált kulcsrakész megoldások esetén – legyen szó beléptető rendszerről vagy munkaidő nyilvántartásról – önnek csak egyszeri költséggel kell számolnia, tehát nincsenek havi vagy éves licensz díjak. Árképzésünk és szolgáltatásaink teljes mértékben átláthatóak, így nem kell tartania a rejtett költségektől sem. Felkeltettük érdeklődését? Lépjen velünk kapcsolatba!

Felhő alapú beléptető rendszer

A SPICA Door Cloud felhő alapú beléptető rendszer segítségével megoldható a távoli vezérlés webes felületen keresztül vagy mobil applikációval. A Door Cloud-ot minden olyan vállalkozás számára ajánljuk, amelyek egy egyszerű, erőforrásokat nem igénylő beléptető rendszert keresnek. A Door Cloud képes pontos nyomonkövetésre, beléptetésre a mobil aplikációjának köszönhetően.

Felhő alapú munkaidő nyilvántartás

Az All Hours munkaidő nyilvántartó rendszerét mindenkinek ajánljuk, aki nem szeretne különösebb fizikai beavatkozást és egy egyszerű, plusz erőforrásokat nem igénylő szolgáltatást keres.
Az All Hours saját online felülettel és mobil alkalmazással rendelkezik, melyek segítségével megoldást nyújt a munkaidő nyilvántartás és a bérszámfejtés problémáira.

Elégedett ügyfeleink

Lépjen velünk kapcsolatba

Amennyiben kérdése vagy észrevétele lenne valamelyik termékünkkel vagy szolgáltatásunkkal kapcsolatban, esetleg árajánlatot kérne, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Kérjen telefonos tájékoztatást

Partnereink